Bled, Blejski vintgar, Bohinj family trip

Ni ga boljšega kot raziskovanje sveta z našim najmlajšim. Šele takrat spoznam kako je svet zanimiv in kako so mi določene stvari samoumevne oziroma jih kar spregledam. Že pred časom, ko je bil v Sloveniji še kakšen sončen, topel dan, smo se odpravili na Bled, se mukoma povzpeli na Ojstrico (res zabavno je hoditi z otrokom v hribe – motiviranje na vsakem koraku, pa pripovedovanje zgodbic, iskanje divjih živali – vse, da naredijo naslednji korak proti vrhu), potem skočili v Blejski vintgar, in za piko na i še v naš drugi dom – Bohinj.

The best thing for me is to explore the world with our youngest. Only then I realize how interesting the world is, and how often I overlook interesting things. Couple of weeks ago, when there were sunny, warm days in Slovenia, we went to Bled, hiked to the Ojstrica (its really funy to walk with a child in the mountains – motivating him all the time, storytelling, searching for wildlife – all to make the next step towards the top), then jumped in Blejski Vintgar, and for the end to our second home – Bohinj.

Related posts:

  • 29. May, 2013 - 23:14

    DB - Itak je treba pritisnit tudi Fructalovo drevo, sam problem ga je dobit na samem. Čista klasika.
    Mi je pa ta teden uspelo, da sem si priboril 35-ko. Po dveh dneh fotkanja, res čista zmaga, vsaj zame na cropu.ReplyCancel

    • 30. May, 2013 - 17:20

      mcorel - Kaj si jo nabavil? Zakon. Verjamem. Čisto nov svet – torte bodo še boljše 🙂ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*