Poroka Tine in Nejca – Otočec

Ura je 1 zjutraj, 2 maj 2010. Ravno sem prišel domov. Hiša je prazna, familija je šla uživat na morje, jaz pa sem užival malo bolj vzhodneje. In to užival z veliko začetnico. Bil sem na poroki Tine in Nejca, dveh uživačev, motoristov, popotnikov, ki življenje zajemata z veliko žlico. Najprej Otočec, potem Trška gora, sledila je zabava pod ta isto goro. Enkratna poroka. Včeraj je bilo veliko povedanega o ljubezni. Ko sem se pred nekaj leti sam poročil, sem popolnoma preslišal izrečene besede med obredom – mogoče sem bil raztresen malo bolj kot ponavadi. 🙂 In v bistvu imam srečo in privilegij, da vsake toliko na porokah slišim lepe besede, misli, tako o ljubezni kot partnerstvu samem. Včerajšnja obreda sta mi bila do sedaj med najljubšimi. Preprosta po eni strani, predvsem pa zelo osebna, z izrečenimi besedami, ki ti sežejo v srce. Tina in Nejc, ne vem, kaj pametnega naj dodam k že izrečenim besedam. Bodita to kar sta in uživajta še naprej tako, kot sta do sedaj.


Related posts:

 • 2. May, 2010 - 22:08

  NEJC & TINA - Matjaž,

  ..že v poročno vabilo sva zapisala ” 1.5.2010 je najin dan, poln veselja in pričakovanj :)” in tako je bilo! Seveda brez tvoje pomoči in tvojih zanimivih, norih idej, ta najin poročni dan ne bi bil tako čaroben :).

  Verjameva, da se bova ob gledanju tvojih čudovitih fotografij z veseljem spominjala nanj, podoživljala vse te nepozabne občutke 🙂 in seveda ne bova nikoli pozabila tvojega nasmeha, ki naju je spremljal in odganjal tremo 🙂 od jutra do “jutra” :).

  Nestrpno čakava na tvoj končni izdelek in se veseliva naslednjega druženja s tabo! 🙂

  Hvala za vse!

  Nejc & TinaReplyCancel

  • 3. May, 2010 - 15:12

   mcorel - Živjo obema! Hvala tudi vama za vse skupaj. Pa lepo se mejta v toplih krajih. LpReplyCancel

 • 3. May, 2010 - 06:20

  Igor Merhar - Izredno lepe slike. Matjaž razturaš. Vendar tudi fotograf ne more čudežev delat. Imel si pravi par na pravem mestu, ob pravem dnevu in ti si to zelo dobro izkoristil. Vsa čast. Vesel sem, da sem na ta dan prisostvoval tem dogodkom. Še enkrat. Tina in Nejc! Hvala za povabilo. Bilo je zelo lepo oziroma lahko rečem kar nepozabno.ReplyCancel

  • 3. May, 2010 - 15:13

   mcorel - Igor hvala. Moram rečt, da je veliko odvisno od para samega. Čudežev res ne znam delat :). Tina in Nejc sta bila super, sproščena, da ni kaj. Mislim, da se to vidi tudi na fotografijah. LpReplyCancel

 • 3. May, 2010 - 09:13

  mateja - na kratko: NORE SLIKE…ReplyCancel

  • 3. May, 2010 - 15:14

   mcorel - Hvala Mateja.ReplyCancel

 • 2. June, 2010 - 19:02

  erika - Bilo je vredno truda. Hvala,ker sta mi dala možnost,da sem bila del vajine pravljice. BAJNA in PREČUDOVITA sta, in tako energijo tudi oddajata. Prav zato je vse z vama povezano PRAVLJICA. Uživajta življenje.
  Erika-cvetličarna ŠpelaReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*