Poroka in road trip po Švici in Dolomitih – 1.del

Pred dnevi sva se z boljšo polovico vrnila s fantastičnega potepanja po Ticinu in Dolomitih. Glavni razlog najinega odhoda v Švico je bila poroka prijateljice Valentine in Bruna. Z Valentino smo se srečali pred leti na potepanju po Madagaskarju. Sledil je obisk v Švici, temu obisk v Sloveniji in potem je bila tu že poroka. Cerkveni obred se je odvijal v gorski vasici, medtem ko je zabavala potekala na obali jezera Maggiore. Kaj drugega naj rečem kot lepo. Valentina in Bruno, vama vse naj naj in da bi bili medeni tedni naslednje leto v Mongoliji nepozabni.

A to ni cela zgodba. V Švico sva pripotovala že v petek. Sledil je kratek obisk doline Versazca, kasneje pa srečanje s prijateljema Mileno in Samom. Sledilo je večerno poizkušanje švicarskega piva in super domača večerja. Celotno dogajanje se je ponovilo tudi naslednji dan, na poroki V&B. Po poroki je sledilo žalostno slovo, a naju je čakala še pot domov. Da pa se nebi vozila le po avtocesti, sva se odločila za malo daljšo pot čez Dolomite, na poti pa naredila še kakšno fotko ali dve. Spodaj je nekaj švicarskih utrinkov, utrinki iz Dolomitov pa v naslednjem postu.

Uh je življenje lepo :).

 

Per gli amici Svizzeri ;-):

Pochi giorni fa io e la mia moglie siamo tornati dalla fantasticha gita in Ticino e le Dolomiti. La ragione principale per la nostra partenza per la Svizzera è stata il matrimonio della nosta amica Valentina e  Bruno. Con Valentina ci siamo incontrati anni fa sul viaggio a Madagascar. E seguita una visita in Svizzera, una visita in Slovenia e poi era già qui il matrimonio. La cerimonia ha avuto luogo in un villaggio di montagna, mentre la festa si svolgeva sulla riva al Lago Maggiore. Che altro posso dire come meraviglioso. Valentina e Bruno, vi auguro tutto il meglio nella vostra vita e che la luna di miele in Mongolia il prossimo anno sarà indimenticabile.

Pero’ questa non è tutta la storia. Siamo arrivati ​​in Svizzera il Venerdì. è seguita una breve visita alla valleVersazca , e poi l’ incontro con i nostri amici Sam e Milena. è seguita una serata di birra e una bella cena alla loro casa. La scena è stata ripetuta il giorno successivo, alle nozze di V & B. Dopo il matrimonio è seguito un addio triste, ma eravamo ancora in attesa del viaggio di ritorno. Invece di viaggiare solo sul autostrada, abbiamo optato per un percorso leggermente più lungo nelle Dolomiti, e abbiamo fatto qualche foto in più. Sotto ci sono alcune foto da Svizzera, nello post seguente ci saranno delle foto dai Dolomiti.

Ah la vita è bella. 🙂

(mi scuso per mistakes :-))

Archives

Categories