Leto 2017 skozi moje oči

Leto 2017 je že skoraj mimo in vesel sem, da je za menoj še eno pestro, razburljivo leto, polno res lepih dogodkov. Na sporedu je bilo kar nekaj porok in družinskih fotografiranj, prav tako smo družinsko ušpičili kar nekaj nepozabnih stvari. In ker je fotografija del mojega vsakdana, obljavljam nekaj fotografij, ki so zaznamovale to leto – na žalost objavljam le tiste, ki jih smem. 🙁

JANUAR:

Težko bi začeli leto lepše, kot smo ga. V januarju smo družinsko izvedli prvo pravo zimsko avanturo – po nočnem sneženju smo se odpravili do pravljičnih Zajamnikov. Če pogledam nazaj je šlo zagotovo za eno izmed lepših tur, ki sem jih kadarkoli opravil v zimskih razmerah.

FEBRUAR:

V bistvu se niti ne spomnim, kdaj sem pred letom 2017 nazadnje drsal na zamrznjenem Blejskem jezeru. Začetni tedni leta 2017 pa so zaradi nizkih temperatur ponudili pravo drsalno uživancijo. V tistih nekaj tednih smo predrsali praktično vse zamrznjene bajerje v okolici, za piko na i tudi Blejsko jezero. 🙂

MAREC:

Marec je bil mesec, ko smo postali ponosni lastniki morske flote dveh kajakov. 🙂 Vreme je sodelovalo in prve tople sončne žarke smo izkoristili za uspešno splavitev in prvo turo od Izole do Strunjana.

APRIL:

V mesecu aprilu je bila na vrsti prva poroka v letu 2017 – potekala je na posestvu Brdo pri Kranju. Sledilo je še krajše potepanje med poročnimi sobotami – nekaj aktivnih dni smo preživeli v Baški na Krku – večinoma smo se potikali naokrog s kajaki, naredili pa smo tudi nekaj res fajn pohodnih tur.

MAJ:

Maj, mesec ljubezni je postregel s kar nekaj zaročnimi fotografiranji in seveda tudi porokami samimi. Super zabaven je bil poročni session ob Gradaščici, nekaj posebnega zaročni v sosednji Italiji. Kar se tiče družine – kolesarski izlet po Jezerskem je bil TOP!!! Prav tako je bila noro lepa avantura po reki Zrmanja.

JUNIJ:

Junij je bil pester a tudi precej naporen. Se mi zdi, da je vsako leto nekaj podobnega. Poroke so v polnem zagonu, vedno ostane tudi kakšen zaročni session. Zanimivo je bilo zaročno fotografiranje na čolnu ob slovenski obali, nekaj posebnega je bila tudi “vintage” poroka v LJ.

JULIJ:

Prvi dnevi julija so bili v znamenju Provanse. Neskončna polja sivke, čudovita pokrajina in pa seveda beli konji Camargue. Sledilo je poročno fotografiranje v Kobjeglavi in Novem mestu.

AVGUST:

V avgustu smo končno izvedli družinsko fotografiranje, ki je bilo kot nagrada podeljeno s strani družbe Tosame že v letu 2016. Super je bilo biti del tega projekta in končne fotografije so bile res nekaj posebnega. Drugače pa je bil avgust obarvan tudi s poročnim fotografiranjem na pravljičnem Jezerskem, deževnem družinskem SUPanju po Rabeljskem jezeru in edinim izletom, ki sva ga z Ano v letu 2017 izvedla brez Jaka – na vrsti je bila res lepa tura po grebenu Košute.

SEPTEMBER:

September je bil v znamenju zadnjih porok v letu 2017 – no, to sem mislil do pred nekaj dnevi, ko smo se dogovorili še za zadnjo čez nekaj dni. Mesec je bil tudi v znamenju mrzličnih zaključnih priprav na popotovanje po Indiji.

OKTOBER/NOVEMBER:

Vse je bilo v znamenju potovanja po Ladakhu in Rajasthanu. Kljub temu, da je bilo potovanje na trenutke zelo naporno lahko povem, da je šlo zagotovo za eno izmed najbolj raznolikih do sedaj in upam, da se v tiste konce še vrnemo.

DECEMBER:

December je v naši družini pester predvsem zaradi vseh možnih rojstnodnevnih praznovanj – letos še bolj okroglih kot ponavadi. 🙂 Poleg tega pa je bil mesec nekaj posebnega tudi zaradi našega prvega zimskega kajakiranja – spet na sosednjem Rabeljskem jezeru.

Archives

Categories